دلایل رد درخواست پذیرش

اگر از آن دسته افرادی باشید که قصد دارند پذیرش در یکی از دانشگاه‌های کشورهای پیشرفته را بگیرند یکی از چالش‌های پیش روی شما اضطراب و نگرانی دلایل رد درخواست پذیرش است، از جمله مواردی که قبل  از اقدام به اخذ اپلای باید به آن دقت داشته باشید در اختیار داشتن اطلاعات کافی در این زمینه است، این کار به شما کمک می‌کند تا با دید بازتری اقدام به اخذ پذیرش کنید و احتمال رد شدن این درخواست به مراتب کمتر خواهد بود. در این مقاله به بررسی برخی از شرایط  که باعث رد درخواست پذیرش می‌شوند می‌پردازیم.

چه دلایلی باعث رد درخواست پذیرش می‌شوند؟

باید بدانید که هریک از دانشگاه های معتبر که اقدام به پذیرش دانشجوهای خارجی می‌کنند دارای فاکتورهایی برای پذیرش هستند، لزوما همه فاکتورهای پذیرش در تمام دانشگاه ها یا تمام کشورها یکسان نیست، بنابراین بهترین اقدام آن است که شخص درخواست دهنده تمام موارد و نکات مربوط به اخذ اپلای از دانشگاه مورد نظر را بداند.

معمولا از ماه مارس به بعد دانشکده‌های تحصیلات تکمیلی در کشورهای مختلف اقدام به ارسال نامه‌های پذیرش یا عدم پذیرش دانشجویان می‌کنند، باید بدانید که اکثر کسانی که درخواست پذیرش برای دانشکده‌های مختلف ارسال می‌کنند مطمئنا نامه های عدم پذیرش نیز دریافت می‌کنند، بنابراین سعی کنید با برخورد به این موانع نا امید نشوید، بلکه با دریافت شناخت کافی و برطرف کردن موانع عدم پذیرش سعی کنید راه را برای رسیدن به موفقیت هموار کنید.

ثبت سفارش ترجمه مدارک برای اپلای

همانطور که اشاره کردیم دلایل بسیاری برای رد شدن درخواست پذیرش وجود دارد که همه آنها صرفا علمی نیست از آن میان می توان به موارد زیر اشاره داشت:

– عدم وجود ظرفیت کافی برای پذیرش دانشجوی خارجی

– کمبود بودجه دانشگاه

– پایین بودن نمرات آزمون زبان مثل آیلتس یا تافل

– پایین بودن نمرات GRE ، LSAT، یا GMAT

– داشتن معدل پایین

– تجربه‌های تحقیقاتی ناکافی

– عدم وجود یا کمبود فعالیت‌های فوق برنامه

– عدم هماهنگی علایق متقاضی و علایق اساتید

– عدم هماهنگی اهداف متقاضی با اهداف دانشگاه

– درخواست نامه یا توصیه نامه‌های ضعیف

– عملکرد ضعیف در مصاحبه

– نامنسجم بودن انگیزه نامه

چگونه در پذیرفته شدن اپلای موفق شویم؟

برای این که رد درخواست پذیرش را دریافت نکنید باید قبل از اقدام به درخواست اپلای حتما اطلاعات کافی از شرایط پذیرش دانشگاه مورد نظرتان در اختیار داشته باشید. بهتر است از تجربیات دوستان و آشنایان در این زمینه مطلع شوید، مهارت های خود را بالاتر ببرید، در نوشتن درخواست و توصیه نامه از افراد آگاه و با تجربه استفاده کنید. مهارت‌های زبانی خود را به شدت تقویت کنید، برای این که راه ساده‌تر و موفق‌تری را پیش بگیرید با موسساتی که تجربه این کار را دارند قراداد تنظیم کنید. سعی کنید حتما قبل از اقدام به اخذ پذیرش با یک مشاور صحبت کنید.

تعرفه ترجمه مدارک دانشگاهی

در صورتی که درخواست پذیرش شما رد شد، بهتر است به جای نا امیدی روی نقاط ضعف خود کار کرده و با جدیت و تجربه بیشتر دوباره همه کارها را از اول آغاز کنید.

سعی کنید برای پذیرش با عجله اقدام نکنید، بهتر است که تجربه های کاری و کارآموزی خود را بیشتر کنید، از اساتید مختلفی درخواست توصیه نامه کنید، دانشکده های مناسب با شرایط خود را شناسایی کرده و برای دانشگاه‌های بسیاری درخواست بفرستید، از جمله موارد دیگری که باید به آن دقت کنید تبحر و تسلط روی مصاحبه است، باید سعی کنید که نمرات بهتری کسب کنید و معدل خود را ارتقا ببخشید، هرچه امتیازات بیشتری کسب کنید مطمئنا امکان رد در خواست شما کمرنگ‌تر می‌شود.

سخن نهایی

ممکن است برای دستیابی به نتیجه دلخواه مجبور باشید که صبر بیشتری به خرج دهید، سعی کنید با آرامش خاطر و امید بسیار به تلاش خود در این زمینه ادامه دهید، مهمترین نکته آن است که با دست پر و امتیازات بیشتری اقدام به اخذ پذیرش کنید، به این ترتیب شانس شما برای پذیرش بیشتر خواهد بود.

 

0 دیدگاه برای دلایل رد درخواست پذیرش

دیدگاهتان را بنویسید